Kevesen tudják mit is takar az AdWords és a SEO és milyen kampányokat lehet indítani a Google segítségével. Ha ön ránk bízza új oldalának fejlesztését ígérjük, könnyebb dolga lesz.

Azt nem állítjuk, hogy nyugodtan hátradőlhet, de az ígérjük, hogy az oldala megkeresi a pénzét. AdWords kampányok, honlap optimalizálások akár három hét alatt.

Te mennyit költesz feleslegesen a Google Adwords fiókodban? Tudd meg minél előbb.

Apró hibák és mulasztások elvihetik pénzed és a kampányaid teljes kudarcához vezethetnek. Mielőtt feladnád, engedd meg, hogy szakértőink átnézzék a fiókjaid.

Eddigi tapasztalataink szerint egy sikeres Google Adwords kampány beállított, nem magas költséggel pozitív eredményt hozhat egy honlap Google hirdetésiben.

A feladat nem egyszerű, ezért időt igényel, hogy a megfelelő kiemelésekkel, illetve kampányokkal helyes mederbe tereljük az oldal megjelenését a keresőkben a releváns kifejezésekkel.

Az Adwords kampányok mellett elengedhetetlen az oldal helyes SEO-zása is, hiszen belefuthatunk ütközésekbe, amikor a Google algoritmusa nem tudja helyesen értelmezni az oldal adatait, ezért a keresőjében hátra dobja, ezzel felesleges mérgelődést okozva az oldal tulajdonosának.

Természetesen fontos a reszponzív (telefonra, laptopra, asztali gépre és egyéb megjelenítő eszközre is méretezett) oldal megjelenés is és a kihelyezett linkek felépítés külső jól teljesítő oldalakon is. Ehhez is tudunk megfelelő megoldást nyújtani.

Az oldal dizájn is elengedhetetlen, mivel a megjelenés fontos a külső szemlélőnek.

Egy példa