Az általunk készített honlapok hirdetése is megoldott, hiszen összességében 23 kerületi oldalon, megyei hírekkel foglalkozó hírportálon, tematikus cégtár oldalakon és több tucat Facebook oldalon illetve hozzákapcsolódó csoportokban futtatjuk a megrendelő kérésének megfelelően.

Az oldalak összlátogatottsága a Google Analytics alapján havi szinten közel félmillió látogatót hoz, tehát az ön hirdetése ennyi olvasó számára elérhető.

A kész oldalakhoz Google Analitikát adunk, ahol figyelemmel kísérheti az oldal látogatottságát és a területi rákereséseket.

A Google keresőjében történő előkelő megjelenésnek sok együttes összetevője van, nagy szerepet játszanak a közösségi oldalakon történő megjelenés és A Google számára erős oldalakon történő együttes megjelenés mind szöveges, mind úgynevezett hivatkozási formában.

Ezek a lehetőségek nálunk megoldottak. Ha erről többet szeretne megtudni nyugodtan keressen meg telefonos elérhetőségeinken, vagy elektronikus levél formájában.

A végén, de nem utolsósorban a linképítés alkalmazása az általunk által tulajdonolt több mint 100 portálon, illetve közösségi médiában.

Hirdetési felületek RSS rendszerben MR3.hu