2003 óta foglalkozom honlap készítés, és honlap optimalizálással valamint online hirdetésekkel. Talán Magyarország egyetlen összefüggő hirdetési felületeit hoztam létre annak érdekében, hogy az általam készített oldalak számára azonnal tudjak lehetőséget biztosítani, bejáratott oldalakon PR. cikkek számára, akár hivatkozással.

Olyan cégeknél dolgoztam mint az Internettudakozó Kft.  a  Cégorigó és az MCOnet Média Kft. mely kis és nagy vállalkozások számára nyújtott lehetőséget a bemutatkozásra.

Megyei városi és kerületi Facebook csoportok felügyeletével is foglalkozom, melyek remek lehetőséget kínál hirdetései elhelyezésére, roppan költséghatékony módon. Minden kerületben rendelkezem kerületi tartalommal rendelkező portálokkal, illetve közéleti csoportokkal.

Nem kategorizálok tevékenységre, gyakorlatilag bármilyen vállalkozás hirdetését vállalom. 2003-ban a kegyeleti szakma hirdetésében talált lyukat tömtem be, és ennek köszönhetően már szinte mindegyik vállalkozó számára biztosított az egyszerű, de  mégis hasznos oldal használata.

Ügyfeleim között megtalálható  autósiskolák, foglalkozó vállalkozás, de kőipari gépeket tervező ügyfelem is van. Számukra egyszerű de jól teljesítő oldalakat készítek. Nem okoz gondot kutyakozmetikusok számára megfelelő oldalt készíteni akár Szombathelyen  akár Budapesten legyen a vállalkozása, hiszen a kommunikáció lehetősége már nem csak a személyes találkozás.

Természetesen nyílt forrású blog motorok, illetve honlapok, illetve úgynevezett statikus oldalak tervezését és szerkesztését is vállalom.

Nem okoz gondot molinók, szórólapok és egyéb reklámtáblák elkészítése sem, hiszen kapcsolati rendszeremen keresztül minden megoldható, de ha csak egy esküvői fotósorozatot, videóanyagot szeretne, vagy műtermi fotók elkészítésére gondol, az sem probléma.

Jelenleg több mint 80 vállalkozó oldalát, illetve hirdetését kezelem a lehető legolcsóbb áron. Természetesen Domain név regisztrálásra és tárhely szolgáltatásra is adok lehetőséget.

Napjainkra 23 kerületi  hírportálon és a hozzá kapcsolt Facebook oldalakon illetve csoportokban országos hírekkel foglalkozó hírportálokon terítem szerződött ügyfeleim hirdetéseit és ezen felül megjelenést biztosítok számukra a Szakikeresőben is vállalkozásuk bemutatkozására.

Legújabb fejlesztésem a hirdess velünk oldal, ahol már magán személyek is helyet kapnak.

Alapcsomagjaink már 60 ezer forinttól elérhetőek, mely tárhelyet, Domain név regisztrációt és egy honlap elkészítését is magában foglalja.

Ha bármiben tudok segíteni, kérjük írjon nekem!