Mi az az RSS

Az RSS egy hírcsatorna, mely rendelkezik egy un. megosztó funkcióval, amin keresztül, amennyiben az oldalon be van állítva – más oldalakra tud tartalmat tölteni.

vállalkozásom hírportáljai rendelkeznek egy ilyen funkcióval, így, amennyiben az Ön oldalán van blog lehetőség, annak tartalmát átirányíthatja bármelyik portálra.

A hirdetés legegyszerűbb, de legjobb módja.

Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)

Példa:

Az alábbi hírcsokor egy másik oldal tartalmát helyezi el itt.

Lehetősége van látványosabb megoldásokra is:

Hírek Magyarország Hírek Magyarország

  • Sáskajárás Fehérváron
    by megyeinfo on 2023.01.29. at 19:16

    Rovarlisztes palacsinta fahéjas banánnal töltve, tücsök proteinszelet és különböző fűszerezésű szárított sáskák várták a gyerekeket az egészségtudatossági kurzus szombati előadásán, ahol különböző alternatív fehérjeforrásokról is szó volt. Az MCC fehérvári központjában mintegy hetven gyermekkel foglalkoznak rendszeresen – iíra a város oldala „Eleinte idegenkedünk attól, hogy megegyük a szárított sáskát, de The post Sáskajárás Fehérváron appeared first on Hírek Magyarország.

  • Fontos lépések a Velencei-tónál
    by megyeinfo on 2023.01.29. at 19:07

    Pénteken reggel a Szúnyog-szigeti hajóállomáson írták alá az öt Velencei-tavi hajóállomás komplex felújításának második ütemére vonatkozó vállalkozói szerződést. Az eseményen a Velencei-tó vízszintjének emelése érdekében több fontos bejelentés is történt. Ünnepélyes keretek között írta alá pénteken az öt Velencei-tavi hajóállomás komplex felújításának második ütemére vonatkozó vállalkozói szerződést Dr. Molnár Krisztián, The post Fontos lépések a Velencei-tónál appeared first on Hírek Magyarország.