Az RSS egy hírcsatorna, mely rendelkezik egy un. megosztó funkcióval, amin keresztül, amennyiben az oldalon be van állítva – más oldalakra tud tartalmat tölteni.

vállalkozásom hírportáljai rendelkeznek egy ilyen funkcióval, így, amennyiben az Ön oldalán van blog lehetőség, annak tartalmát átirányíthatja bármelyik portálra.

A hirdetés legegyszerűbb, de legjobb módja.

Példa:

Az alábbi hírcsokor egy másik oldal tartalmát helyezi el itt.

Lehetősége van látványosabb megoldásokra is:

Magyarország megyei hírei Minden megye egy helyen – No, meg sok minden más

  • Újabb országok vezetői gratuláltak Orbán Viktornak
    by MTI on 2022.05.21. at 07:41

    A belga, a máltai, a cseh és a román miniszterelnök, valamint a szerb államfő is gratuláló levelet küldött Orbán Viktornak újbóli miniszterelnökké választása kapcsán – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.     Alexander de Croo örömmel állapította meg, hogy további lehetőségük nyílik a magyar-belga kétoldalú kapcsolatok fejlesztésére. Emlékeztetett The post Újabb országok vezetői gratuláltak Orbán Viktornak appeared first on Magyarország megyei hírei.

  • Az anyósát tette el láb alól. Balesetnek akarta feltüntetni – videóval
    by megyeinfo on 2022.05.20. at 10:41

    Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. június 25-én. A telefonáló elmondta, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, The post Az anyósát tette el láb alól. Balesetnek akarta feltüntetni – videóval appeared first on Magyarország megyei hírei.

Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)