Az RSS egy hírcsatorna, mely rendelkezik egy un. megosztó funkcióval, amin keresztül, amennyiben az oldalon be van állítva – más oldalakra tud tartalmat tölteni.

vállalkozásom hírportáljai rendelkeznek egy ilyen funkcióval, így, amennyiben az Ön oldalán van blog lehetőség, annak tartalmát átirányíthatja bármelyik portálra.

A hirdetés legegyszerűbb, de legjobb módja.

Példa:

Az alábbi hírcsokor egy másik oldal tartalmát helyezi el itt.

Lehetősége van látványosabb megoldásokra is:

Hírek Magyarország Magyarország hírei egy helyen

  • Katonai bíróság előtt felelnek tetteikért a mohácsi rendőrök
    by megyeinfo on 2022.09.29. at 11:35

    A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette, kiszolgáltatott személy megalázása és katonai bűncselekmények miatt emelt vádat a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsánál három, Mohácson szolgált rendőr ellen. A bíróság a napokban előkészítő ülést tartott, amelyen két vádlott nem ismerte el a bűnösségét és vallomást sem tett. A Nemzeti The post Katonai bíróság előtt felelnek tetteikért a mohácsi rendőrök appeared first on Hírek Magyarország.

  • Kutatásra 943 milliót nyert a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium
    by megyeinfo on 2022.09.29. at 09:24

    Négy éven át végezhet biovédelmi és biobiztonsági kutatásokat egy 943 millió forintos támogatással zajló program keretében a Pécsi Tudományegyetem (PTE) keretein belül működő Virológiai Nemzeti Laboratórium (VNL) – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-t.     A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Tématerületi Kiválósági Program támogatásából megvalósuló kutatások a hazai The post Kutatásra 943 milliót nyert a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium appeared first on Hírek Magyarország.

Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)