Az RSS egy hírcsatorna, mely rendelkezik egy un. megosztó funkcióval, amin keresztül, amennyiben az oldalon be van állítva – más oldalakra tud tartalmat tölteni.

vállalkozásom hírportáljai rendelkeznek egy ilyen funkcióval, így, amennyiben az Ön oldalán van blog lehetőség, annak tartalmát átirányíthatja bármelyik portálra.

A hirdetés legegyszerűbb, de legjobb módja.

Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)

Példa:

Az alábbi hírcsokor egy másik oldal tartalmát helyezi el itt.

Lehetősége van látványosabb megoldásokra is:

Megyeinfó 19 Hírek Magyarország

  • Versmondással emlékeznek Latinovits Zoltánra és Petőfi Sándorra a hétvégén Balatonszemesen
    on 2023.06.04. at 10:46

    Latinovits Zoltán, a „színészkirály” emlékére versmondóversenyt rendez június 3-án és 4-én a Latinovits Emlékmű Alapítvány Balatonszemsen, ugyanitt a Magyar Versmondók The post Versmondással emlékeznek Latinovits Zoltánra és Petőfi Sándorra a hétvégén Balatonszemesen appeared first on Megyeinfó 19.

  • Premierek a magyar mozgóképfesztiválon
    on 2023.06.03. at 14:40

    Egy héten belül startol – közel száz film és izgalmas programok várják a filmbarátokat csodás helyszíneken. 2023. június 7-10. között The post Premierek a magyar mozgóképfesztiválon appeared first on Megyeinfó 19.