Az RSS egy hírcsatorna, mely rendelkezik egy un. megosztó funkcióval, amin keresztül, amennyiben az oldalon be van állítva – más oldalakra tud tartalmat tölteni.

vállalkozásom hírportáljai rendelkeznek egy ilyen funkcióval, így, amennyiben az Ön oldalán van blog lehetőség, annak tartalmát átirányíthatja bármelyik portálra.

A hirdetés legegyszerűbb, de legjobb módja.

Az RSS (Rich Site Summary); eredetileg RDF Site Summary (gyakran nevezik Really Simple Syndicationnek) webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)

Példa:

Az alábbi hírcsokor egy másik oldal tartalmát helyezi el itt.

Lehetősége van látványosabb megoldásokra is:

19 vármegye Jó reggelt Magyarország!

  • Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker
    on 2024.05.21. at 10:23

    Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker. A magyar tulajdonban működő barkácsáruházláncnak ez immár a második egysége The post Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker appeared first on 19 vármegye.

  • Magyar kegyeleti szokások
    on 2024.05.16. at 13:05

    A magyar kegyeleti szokások és temetkezési kultúra rendkívül sokrétű és mélyen gyökerezik a magyar történelemben és hagyományokban. A következőkben összefoglaljuk The post Magyar kegyeleti szokások appeared first on 19 vármegye.